Nu när våren äntligen är på väg på allvar kan det ju också vara roligt att dra iväg någonstans och njuta av livet på bästa sätt. Här kommer några tips på spännande resor man kan göra i vår.

Weekendresa

Våren och försommaren lämpar sig alldeles utmärkt för en weekendresa i någon form, varför inte en storstad till exempel? På bara några timmars avstånd finns många härliga storstäder, som till exempel London, Paris, Berlin och Prag.

Skidresa

Även om våren är här innebär inte det att skidsäsongen är över. Både i Sverige och nere i Alperna fortsätter skidsäsongen åtminstone ett litet tag till. Ett bra tips om man ska åka ner till Alperna och åka skidor i vår är att åka till ett ställe med ganska hög åkhöjd, så man är säker på att snön ligger kvar.

Golfresa

Vårens ankomst innebär ju också att det blivit dags att plocka fram golfklubborna och varför inte fira detta med en golfresa av något slag. De brittiska öarna är givetvis klassiker vad gäller golfresor. För den som vill ha lite mer sol och värme är kanske Spanien, Portugal eller varför inte Turkiet bättre alternativ.